Ohropax Silicon Clear Termékcsalád

Az Ohropax Silicon orvosi szilikonból készült. Ez a sokrétűen felhasználható anyag ideális a fül védelmére is. Rugalmas, könnyen formázható, hatékony védelmet biztosít a zaj, a víz és a szél ellen. Bőrbarát tulajdonságának köszönhetően kellemes a viselete.


Bővebb információk

Ohropax Szilikonos füldugó - EN-352-2-2002

Az Ohropax Silicon orvosi szilikonból készült. Ez a sokrétűen felhasználható anyag ideális a fül védelmére is. Rugalmas, könnyen formázható, hatékony védelmet biztosít a zaj, a víz és a szél ellen.

Bőrbarát tulajdonságának köszönhetően kellemes a viselete.

Ha szabadidejében pihenni szeretne és nyugalomra vágyik, vagy ha a munkájára kell koncentrálnia, az Ohropax Silicon füldugóval hatékonyan kizárhatók a zavaró háttérzajok.

Az Ohropax Silicon füldugó hatékonyan védi a fület a vízbehatolástól. Ideális kísérője nyári fürdőzéseknek és uszodai látogatásoknak. Minden méretű hallójáratba beilleszthető, ezért kiválóan alkalmas gyerekek számára is.


Használata egyszerű

  • Az Ohropax Silicon füldugót tiszta kézzel, erős mozdulatokkal gyúrja golyóformára. Ügyeljen arra, hogy ne hosszúkás alakú legyen.
  • Gyerekek fülére is alakítható.
  • Csak megfelelő nagyságú és szilárdságú füldugót használjon.
  • Helyezze a füldugót a száraz és tiszta fülnyílásba.
  • Nyomja a golyót óvatosan a fülkagylóba úgy, hogy az stabilan bent maradjon és a hallójáratot jól lezárja. Ne nyomja túl mélyre.
  • Az eltávolításhoz ujjával óvatosan, egy darabban húzza ki a fülből. Ne használjon kemény anyagból készült tárgyat.


Tolerálhatóság

Az Ohropax Silicon füldugó kimondottan bőrbarát termék. Semmilyen ismert, allergiát okozó összetevőt nem tartalmaz. A füldugók használatát meg kell szokni. Ajánlott a viselési időtartam fokozatos növelése. Ritkán előfordul, hogy használatakor saját pulzusunkat is halljuk, de ez normál esetben rövid idő után megszűnik.


Ügyeljen arra, hogy a füldugók különböző mozdulatoknál, pl. vízbe ugráskor, gyorsúszásnál, vagy merüléskor meglazulhatnak, és így nem biztosítanak megfelelő védelmet. Ha krónikus fülbetegségben szenved, vagy a dobhártyája sérült, kérdezze kezelőorvosát vagy gyógyszerészét a füldugók alkalmazásával kapcsolatban.

A használatukig őrizze meg a füldugókat eredeti csomagolásukban, tárolja tiszta, száraz helyenmagas hőmérséklettől és közvetlen napfénytől védve.

A szilikonos füldugók többször felhasználhatóak. Meleg, szappanos vízzel, óvatosan tisztíthatóak. Cserélje ki, ha szemmel látható, nem lemosható szennyeződést tartalmaznak vagy hosszabb használat után elveszítették rugalmasságukat, megkeményedtek és nem szigetelnek megfelelően.