Két fajta füldugó - a füle majd eldönti!

A hallójáratok formájukat és méretüket tekintve igen különbözőek.

Egyik fül sem hasonlít a másikhoz. A fülkagyló formája egyedi, a hallójárat lehet nagy, kicsi, kerek vagy lapos, a fül ennek következtében egyénenként eltérően érzékeny a nyomásra. Ezért készülnek termékeink különböző méretekben és formákban, más-más anyagból és két variációban: vannak a fül előtt és a fülben használható füldugók. Ha egy fülbe helyezett  füldugó szorít vagy épp ellenkezőleg, kiesik a fülből, alternatívaként ajánljuk a fül előtti füldugókat. Széles választékunk kombinációjával lehetővé tesszük, hogy vásárlóink megtalálják pontosan azt a füldugót, amely nekik megfelel, tökéletesen beleillik a fülbe és egyúttal maximális védelmet nyújt.

 

 

Fül előtti füldugók   

Ezek a füldugók a hallójárat előtt fejtik ki hatásukat. Labdává kell formálni őket, majd a hallójárat elejére helyezni és gyengéden benyomni. Mindegy, mekkora a hallójárat, mivel azt csak kívülről takarjuk be. Ezek a füldugók bőrbarát anyagokból készülnek, amelyek tökéletesen illeszkednek a fülkagylóba.

A következő OHROPAX termékek helyezhetők az előfülbe:   


OHROPAX Classic Mini Silicon OHROPAX Mini Silicon
       
       
OHROPAX Silicon OHROPAX Silicon Aqua

 

 

Fülbe helyezhető füldugók

Ezek a füldugók közvetlenül a hallójáratban fejtik ki hatásukat. A rugalmas anyagból készült füldugót szorosan összetekerjük, mélyen a hallójáratba csúsztatjuk, és 30-60 másodpercig az ujjhegyünkkel tartjuk, amíg a fülben teljesen kitágul. A laminált füldugókat összetekerés nélkül kell a fülbe helyezni.

A következő OHROPAX termékek helyezhetők a fülbe:

 

OHROPAX Soft OHROPAX Multi
       
       
  OHROPAX Color    OHROPAX Mini Soft
       
       
Ohropax music OHROPAX music Ohropax flight OHROPAX flight

 

 

Az OHROPAX különböző anyagokból készült füldugókat kínál. Mindegyik kiválóan szigetel, viselete kellemes és a legkülönfélébb zajhelyzetben használható. Próbálja ki, Önnek melyik OHROPAX füldugó a legmegfelelőbb! Egészségpénztári számlára is megvásárolhatóak már!

A füldugók nem zárják el Önt teljes mértékben a környezettől. A hangokat szigetelik, de nem zárják ki 100 %-osan, némi zajt a füldugó viselése közben is észlelni lehet.

 

Az Ohropax termékek összehasonlító táblázata